Abaca

"Tinky Winky-acteur is op straat doodgevroren"

Simon Shelton Barnes is gestorven aan de gevolgen van onderkoeling nadat hij op straat was ineengezakt. Dat melden Britse media. De acteur was bekend van de "Teletubbies" waarin hij de rol van Tinky Winky speelde.

Ruim een week na het plotse overlijden van Simon Shelton Barnes in Liverpool in het Verenigd Koninkrijk, sijpelen meer details naar buiten over de omstandigheden van zijn dood. Volgens verschillende Britse media stierf de man die jarenlang Tinky Winky in de "Teletubbies" speelde de vriesdood.

De politie bevestigt dat Shelton Barnes op 17 januari om 7.30 uur in de ochtend op straat is aangetroffen. Naar verluidt was hij daar ineengezakt waarna hij ernstig onderkoeld was geraakt. Hulp kon niet meer baten.

Shelton Barnes was enkele dagen voor zijn dood 52 geworden. Hij had 3 kinderen.

Meest gelezen