Gebuisd? Het STAM in Gent laat u er toch door!

Wie tijdens de Krokusvakantie met het bewijs van een buis naar het STAM in Gent trekt, mag gratis de expo "Stad en universiteit. Sinds 1817" bezoeken. Dat meldt het stadsmuseum.

"Kom met je buis en we laten je erdoor": onder die noemer organiseert het STAM in Gent een opmerkelijke actie tijdens de Krokusvakantie. Wie langskomt en aan de ingang een rapport met een onvoldoende kan voorleggen, mag de expo "Stad en universiteit. Sinds 1817" gratis bezoeken.

Die tentoonstelling vertelt het verhaal van de UGent die in 2017 precies 200 jaar bestond. Toch betekent dit niet dat enkel puntenkaarten van de universiteit in aanmerking komen. Ook buizen van de lagere school, de muziekschool, de hogeschool of de avondschool zijn goed voor een gratis toegangskaartje. Bovendien hoeven ze helemaal niet recent te zijn.

De actie loopt van zaterdag 10 tot en met zondag 18 februari.

Meest gelezen