Laura Groeseneken: "Ik heb een lied voor het Songfestival"

Laura Groeseneken heeft haar lied voor het komende Eurovisiesongfestival in Lissabon gevonden. Dat verklapt de Belgische kandidaat voor de liedjeswedstrijd aan OGAE Belgium. Ze heeft het zelf geschreven, maar wil het nog niet laten horen.

"Ik kan zeggen dat ik intussen een lied heb": met die woorden bevestigt Groeseneken aan de Organisation Générale des Amateurs de l'Eurovision (OGAE) Belgium dat ze haar nummer voor het Songfestival in Lissabon te pakken heeft.

Groeseneken zegt dat ze het lied zelf heeft geschreven, maar wil er voorts weinig over kwijt. "Ik ben nog volop bezig met de opnames en met heel het creatieve proces, dus ik kan nog niks laten horen of verklappen."

Volgens de zangeres is het moeilijk een etiket op het lied te kleven. "Het is sowieso een popsong, maar ik weet niet of het nummer in een hokje past. Ik kan het moeilijk plaatsen, maar dat vind ik net zo fijn. Het is misschien zelfs wat mysterieus daarom."

Outfit

Groeseneken vertelt voorts dat ze ook volop bezig is met het uitkiezen van haar outfit. Die is van de hand van een bekende ontwerper, maar haar of zijn naam geeft ze niet mee.

Tot slot erkent ze dat de goede resultaten van Blanche, Loïc Nottet en Laura Tesoro de voorbije jaren haar flink wat stress geven. "De lat ligt hoog, maar dat is goed. Het geeft me een extra duwtje om ervoor te gaan."

Meest gelezen