AFP or licensors

Meryl Streep in het tweede seizoen van "Big Little Lies"

Drievoudig Oscarwinnares Meryl Streep speelt mee in het tweede seizoen van de reeks “Big Little Lies”. Dat heeft zender HBO bekendgemaakt. De eerste reeks is nog te bekijken op vrt.nu.

Meryl Streep verschijnt ten tonele als Mary Louis Wright, de moeder van Perry Wright. Volgens HBO is ze erg bezorgd over haar kleinkinderen, na de dood van haar zoon.  Zeker te verwachten zijn pittige scenes met schoondochter Celeste, gespeeld door Nicole Kidman. Het tweede seizoen van “Big Little Lies” zal zeven afleveringen tellen. 

“Big Little Lies” met sterren als Kidman, Reese Witherspoon, Laura Dern en nu ook Meryl Streep is een soort “Desperate Housewives" met een donker randje. De reeks gaat over een groepje welstellende vrouwen in een Californisch kuststadje die het ogenschijnlijk prima voor elkaar hebben, maar bij nader inzien heel wat te verbergen hebben. “Big Little Lies” won zeven Emmy Awards en vier Golden Globes. Het eerste seizoen is uitgezonden door Canvas en is nog 1 week te zien op www.vrt.nu.

Meest gelezen