Voor bakkersfamilie valt kerstavond op ... 24 januari.

In Roeselare bij bakkerij Davalie hebben ze gisterenavond kerstavond gevierd, een maand na de rest van de wereld. Het gezin wil z'n kinderen die unieke avond niet ontzeggen, maar tijdens de eindejaarsperiode is het veel te druk voor de bakkersfamilie om kerst te vieren.

Een maand na de echte datum viert de familie Vandesteene kerstmis bij hen thuis. Met roze kerstbomen, een echt feestmaal, cadeautjes en kerstmuziek. Ze doen het al een aantal jaren na mekaar zo, op aandringen van mama Valerie. De drie kinderen vinden de cadeautjes onder de kerstboom en de feestdis ook best wel leuk.

Kerstboom en cadeautjes

Het is al voor de tiende keer dat Serafien (10), Isidoor (12) en Theophile (13)  thuis kerst vieren op 24 januari. Hun ouders hebben de kerstbomen tot nu laten staan, het ligt vol cadeautjes en de tafel is feestelijk gedekt.

 

Traditionele kerstavond

Het is een echt traditionele kerstavond met aperitief, hapjes en gourmet. En na de feestmaaltijd kijken ze met z'n allen gezellig samen naar een familiefilm.

Kersttafel in januari

Meest gelezen