Beelden van het verjaardagsfeestje in 't Fornuis.
Apache

Erik Van der Paal verkoopt zijn aandelen in Land Invest

Projectontwikkelaar Erik Van der Paal heeft zijn aandelen in Land Invest van de hand gedaan. Dat schrijft De Standaard en is aan onze redactie bevestigd. De koper is projectontwikkelaar Triple Living, van de familie Cavens en Paeleman. Zij krijgen de helft van Land Invest in handen.

Van der Paal kwam de voorbije maanden in het nieuws toen het bijna volledige Antwerpse schepencollege gezien  werd op een verjaardagsfeestje dat hij in restaurant 't Fornuis organiseerde.  Omdat Land Invest nauw betrokken is bij de ontwikkeling van de Slachthuissite werd het stadbestuur door de oppositie beschuldigd van mogelijke vriendjespoltiek, maar het Antwerps Bureau voor integriteit vond een klacht daarover ongegrond.

Naast Van der Paal hebben ook Paul en Mark Schaling hun aandelen in Land Invest verkocht. Eind vorig jaar was er al een akkoord dat Tripple Living de ontwikkeling van de Slachthuissite zou overnemen van Land Invest. Tripple Living is ook de drijvende kracht achter de in aanbouw zijnde Linstower aan de tunnelplaats. De andere helft van Land Invest is in handen van Ogeo Fund, een Luiks pensioenfonds dat ook actief is in de vastgoedsector.

Meest gelezen