Reese Witherspoon: "Nu weet iedereen dat ik 3 benen heb"

"12 buitengewone vedetten in één memorabel jaar. De speciale Hollywoodeditie is opnieuw een feit." Duidelijk met enige trots kondigde het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair zijn "star-studded Hollywood Issue" aan. Alleen bleek al snel dat er een en ander foutgegaan was met de bewerking van de foto’s, zowel op de cover als in het tijdschrift. Tot hilariteit van de betrokkenen, actrice Reese Witherspoon en presentatrice Oprah Winfrey.

Het was namelijk met deze cover dat Vanity fair uitpakte:

En wat viel onmiddellijk op? Witherspoon, momenteel scorend met "Big little lies", bleek niet 2, maar 3 benen te hebben:

En wie in het tijdschrift keek, kreeg nog een andere verrassing te verwerken. Er was immers duidelijk ook iets mis met de handen van Oprah Winfrey. Er bleken er namelijk ook 3 te zijn:

Beide betrokkenen reageerden alvast met humor op de blunders, waarbij Witherspoon blij was dat haar "geheim" nu eindelijk publiekelijk was en dat ze hoopte dat men haar zou accepteren zoals ze is. Iets wat Winfrey dan hoopte voor haar extra hand.

Meest gelezen