flip franssen

Truckchauffeurs aangevallen op parkeerterrein Groot-Bijgaarden

Afgelopen nacht zijn twee chauffeurs aangevallen op het parkeerterrein langs de E40 in Groot-Bijgaarden. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en bevestigt de federale politie. Volgens de politie vonden de feiten plaats rond 04u00 op het parkeerterrein richting Brussel. Beide chauffeurs raakten lichtgewond. 

Vannacht zijn op het parkeerterrein langs de E40 in Groot-Bijgaarden twee truckchauffeurs aangevallen. Volgens de federale politie gebeurde dat ongeveer rond 04u00 op het parkeerterrein richting Brussel.  De twee chauffeurs raakten beide lichtgewond.

Wellicht wilden de daders de truckchauffeurs overvallen. Van hen is voorlopig nog geen spoor. Maar volgens de federale politie gaat het wellicht niet om transmigranten. 

Het fenomeen van de overvallen op truckchauffeurs is enorm toegenomen de laatste maanden. “Sinds november gebeuren er inderdaad regelmatig overvallen op truckchauffeurs door illegalen”, aldus een politiebron.  

Meest gelezen