Verzekeringsagent lijdt aan 'sjoemelziekte'

Het bank- en verzekeringskantoor KBC in Klerken - bij Houthulst - is al twee weken dicht. Vanwege gezondheidsredenen, hangt er op de voordeur. Maar dat klopt niet, het heeft te maken met gesjoemel. De verzekeringsagent is ontslagen omdat hij foefelde met verzekeringspolissen.

In plaats van de premies van klanten door te storten naar KBC stak hij ze in zijn eigen zakken. 

Auto-ongeval

Een klant die een auto-ongeval had, kreeg van het hoofdbureau van KBC te horen dat hij niet uitbetaald kon worden omdat hij zijn polis niet betaald had. Dat geld was dus verduisterd door de verzekeringsagent in Klerken. 

Wat met de klanten?

Alle polissen van het kantoor werden overgedragen naar kantoren in Kortemark, Diksmuide en Staden. KBC belooft ook dat de getroffen klanten vergoed zullen worden.

Klerken, gesjoemel

Meest gelezen