"Madness" bij Tomorrowland-fans: Belgische tickets in uur tijd de deur uit, wereldwijde in halfuur

De eerste lading tickets voor het razend populaire dancefestival Tomorrowland zijn de deur uit. In een uur tijd waren alle 200.000 tickets voor Belgen vanochtend de deur uit. De wereldwijde ticketverkoop - later op de dag - verliep nog sneller.

Tomorrowland en tickets, het is voor de fans elk jaar nagelbijten. Om 11 uur ging de eerste verkoop van start, enkel en alleen voor Belgische fans. Velen zagen "People of Tomorrow, your love for Tomorrowland is massive" op hun scherm verschijnen en moesten geduld oefenen. In een uur tijd was de race echter alweer voorbij: de 200.000 dag- en weekendtickets waren de deur uit.

Om 17 uur startte dan de wereldwijde ticketvoorverkoop. Daar konden de Belgen opnieuw aan deelnemen, maar ze moesten wel in dezelfde wachtrij gaan staan als alle fans uit andere landen. Die tickets gingen in een halfuur de deur uit.

In totaal zijn er nu al zo'n 285.000 tickets verkocht van de 400.000 beschikbare plekken. Volgende week is er op zaterdag 3 februari nog een laatste verkoop (voor wie vandaag niet geregistreerd was).


Tomorrowland loopt van 20 tot 22 juli en van 27 tot 29 juli in Boom.  

Meest gelezen