Video player inladen...

Oscargenomineerde Timothée Chalamet: "Felix van Groeningen is een genie"

De Oscargenomineerde Timothée Chalamet vond het "een eer" om mee te spelen in "Beautiful boy", de eerste Amerikaanse film van de Belgische regisseur Felix van Groeningen. Dat zegt hij in een interview met VRT NWS-reporter Ward Verrijcken. 

Timothée Chalamet is dé grote nieuwe naam in Hollywood. Binnenkort is hij hier bij ons in de zalen te zien in het liefdesdrama "Call me by your name". Daarin speelt hij de jonge Elio Perlman, die gevoelens ontwikkelt voor een zelfverzekerde Amerikaan die bij het gezin logeert. Voor die rol kreeg hij trouwens begin deze week een Oscarnominatie. 

De acteur speelt ook een van de hoofdrollen in "Beautiful boy", de eerste Amerikaanse film van Felix van Groeningen. "Een krankzinnige, maar bevredigende ervaring", zegt hij daarover. "Felix is echt een genie. Het was een eer om met hem te werken."

Meest gelezen