VRT NWS Middagupdate: Strijd tegen mensensmokkel, Strava toont gevoelige informatie en Clinton op de Grammy's

Gouverneur Carl Decaluwé van West-Vlaanderen is tevreden met het plan om het probleem van de transmigranten aan te pakken, sport-app Strava toont gevoelige info van militairen en Hillary Clinton toont zich op de Grammy Awards. Bekijk hier onze middagupdate.

Tevreden reacties op transmigranten-maatregelen

Gouverneur Carl Decaluwé reageert tevreden op het plan van minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) om het probleem van de transmigranten aan te pakken. Lees meer...

Strava toont gevoelige info

Een interactieve kaart die de sportieve activiteiten van gebruikers van de populaire Strava-app in beeld brengt, doet vragen rijzen over de veiligheid van Amerikaanse soldaten en ander militair personeel. Lees meer...

Opvallende Clinton op Grammy Awards

De uitreiking van de 60e Grammy Awards is méér dan muziekprijzen alleen: het is zien én gezien worden, en ook tussendoor -als het kan- een statement maken. Niemand minder dan Hillary Clinton dook onverwacht op en las voor uit "Fire and fury: inside the Trump White House". Lees meer...