Copyright 2017 The Associated Press. All rights reserved. This material may not be published, broadcast, rewritten or redistribu

Acteur Mark Salling (Glee) is overleden 

De Amerikaanse acteur Mark Salling is op 35-jarige leeftijd overleden in Los Angeles. Hij brak internationaal door met de vertolking van de rol van Noah "Puck" Puckerman in de tv-serie Glee.

Mark Stalling dankt zijn beroemdheid vooral aan de televisieserie Glee, waarin hij de rol vertolkte van Noah "Puck" Puckerman, een bullebak. Salling is slechts 35 geworden. Zijn lichaam werd gevonden in een rivier in de buurt van Los Angeles. Wellicht heeft Salling zelfmoord gepleegd. De Amerikaanse acteur bleek in oktober vorig jaar in het bezit van kinderporno. Salling gaf de feiten trouwens toe. Hij moest op 7 maart voor de rechter verschijnen. 

Salling acteerde niet alleen. Hij was ook muzikant.  Hij speelde onder meer gitaar, basgitaar, piano en drum. Als zanger gebruikte hij de naam Jericho.  Hij bracht twee albums uit. 

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.

Meest gelezen