Lisa Kudrow over "Friends"-film: "Er moet iets gebeuren. Maar wat?"

Ruim een week geleden trapten velen er wellicht met open ogen in. Eventjes dan toch, want al snel werd duidelijk dat een nieuwe trailer voor een "Friends"-film een samenraapsel was van oudere beelden. Toch scoorde het filmpje opvallend goed op het internet, met intussen meer dan 8,5 miljoen views. Het bewees nogmaals hoe erg de fans naar een vervolg van de populaire serie, waarvan in mei 2004 de laatste aflevering uitgezonden werd, snakken. Lisa Kudrow, de knotsgekke Phoebe in "Friends", reageerde in het praatprogramma van Conan O’Brien op het succes van de "fake trailer".

Lisa Kudrow in "Conan": "Dat succes is te gek voor woorden. Het was Courteney (Cox, die de rol van Monica speelt, nvdr) die me op de trailer attent maakte. En ze vroeg zich af wat we daarmee moesten aanvangen. Waarop ik zei: "Niets zeker, het is gewoon een filmpje, zoals vele andere, met al die fragmentjes uit onder meer "Cougar town"." Waarmee ik niet bedoel dat Courteney niet doorhad dat het om een nepfilmpje ging. Nee nee, zij had dat ook wel door. Ze was gewoon verrast dat het filmpje zo viraal had kunnen gaan."

"Ik begrijp zelf niet goed hoe ik dat succes moet interpreteren. Uiteindelijk is het niet meer dan een zot clipje met beelden die uiteindelijk niets met "Friends" te maken hebben. En men noemt dat dan "Friends, the movie". Maar het doet fans weer hopen naar meer."

"Er moet natuurlijk iets gebeuren. Maar vraag me niet wat? Ik weet het niet. Ik zie ook wel dat men oudere series in een nieuw jasje steekt. Maar gaat dat werken voor "Friends"? Die serie ging over jonge mensen, niet over mensen die al 40 of 50 zijn. Mochten we op die leeftijd nog altijd te kampen hebben met dezelfde problemen, dan is dat vooral erg zielig."

Ook David Schwimmer, Ross in "Friends", liet zopas in het praatprogramma van Megyn Kelly weten dat hij "de acteurs eigenlijk niet wil zien met krukken en rollators".

En dus moeten de fans zich intussen behelpen met neptrailers, zoals:

Meest gelezen