Pierre Agnès, CEO van sportmerk Quiksilver, verdwenen op zee: zoekacties gestaakt

De Franse CEO van het sportmerk Quiksilver is sinds gisterochtend vermist op zee. Zijn boot is al teruggevonden ter hoogte van Capbreton in het zuidwesten van Frankrijk. Gisteren werd de hele dag gezocht naar de man. De zoektocht werd gisteravond gestaakt, maar werd vanmorgen opnieuw voortgezet. Op dit moment wordt er niet meer gezocht.

Pierre Agnès vertrok om halfacht gisterochtend om te gaan vissen. Om halfnegen werd zijn boot, die zwaar beschadigd is, teruggevonden ter hoogte van Capbreton, in het zuidwesten van Frankrijk. De 54-jarige Fransman was niet meer aan boord.

Toen Agnès gisterochtend met de boot vertrok, was de zee heel hevig. Er was ook mist boven de zee. De zoektocht heeft gisteren de hele dag geduurd en ging vandaag ook voort. Er werd gezocht met 4 boten en 4 helikopters. Om halfdrie in de namiddag werden de zoekacties gestaakt.

Meest gelezen