Twitter reageert: "Als je oma ontdekt dat God een zwarte vrouw is"

Je ogen niet kunnen geloven. Dat gevoel overviel duidelijk een vrouw die afgelopen weekend in hetzelfde hotel logeerde als Jay-Z en Beyoncé. Toen de Amerikaanse zangeres de foto op haar Instagramaccount publiceerde, als onderdeel van een reeks hoe goed beiden er uitzien op weg naar een feestje voorafgaand aan de uitreiking van de Grammy’s, kon men op sociale media deze "Oh my God!"-gechoqueerde blik niet ongemerkt laten voorbijgaan.

De foto’s moesten niet alleen een bewijs vormen voor de lieflijke relatie tussen beiden, maar werden ook gepubliceerd om de extravagante jurk van Beyoncé, een ontwerp van het Libanese modehuis Azzi & Osta, in de kijker te zetten. Maar op een van de foto’s ging dus meer aandacht naar een toevallige passant, die plots oog in oog kwam te staan met het celebritykoppel. De foto ging snel viraal en lokte een massa reacties uit op sociale media: