Twitter reageert: "Die make-up! Die kleren! Die decolleté! Gewoonweg alles!"

Het is niet omdat ze muzikaal een adempauze ingelast heeft, dat ze niet meer voor een goede grap te vinden is. "Grapjas" Adele bracht gisteren dan ook een opmerkelijk eerbetoon aan de rondborstige Dolly Parton, die onlangs 72 werd. De bewondering die de Britse zangeres voor Parton heeft, maakte ze duidelijk met een opmerkelijke imitatie, inclusief al even opmerkelijke decolleté. Zowel op Twitter als op Instagram scoorde de foto onmiddellijk. En er volgde zelfs een reactie van de countryzangeres zelf. 

Gisteren publiceerde Adele volgende foto op haar sociale media, met de weinig aan de verbeelding overlatende omschrijving: "A hero of my life":

Op Instagram kon de foto snel op bijna 1,5 miljoen 'likes' rekenen en ook op Twitter verscheen het hartjes-icoontje meer dan 50.000 keer. En er was een karrenvracht aan reacties natuurlijk. Ook van Dolly Parton, die kortweg, maar even duidelijk, reageerde met "And I will always love you!" 

Van fans kreeg Adele onder meer volgende reacties: