Dua Lipa, 2 Many DJ's en Underworld op Tomorrowland

Tomorrowland maakte een hele rij nieuwe namen bekend voor het festival op de Schorre in Boom in juli. Daar zijn onder meer Dua Lipa, 2 Many DJ's en Underworld bij.  

Dat onder meer Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies en Netsky naar de veertiende editie van Tomorrowland komen, wisten we al. Maar ook zangeres Dua Lipa (zie video hieronder),  de broers De Waele  en het Britse house- en technoduo Underworld zijn erbij, van 20 tot 22 en van 27 tot 29 juli in De Schorre in Boom. Dua Lipa is de dochter van Kosovaarse ouders die naar Londen zijn gevlucht in de jaren negentig.    

Tomorrowland onthulde ook de komst van Armand van Helden, Roger Sanchez, Steve Aoki, Bedouin, Curtis Alto, Henri PFR, Lil Pump, Nervo, Nora en Pure, Pan-Pot, Rodhad b2b Âme, Sam Feldt Live, Slushii, Sub Zero Project en Todd Terry. Alles samen zijn er al honderd namen bekend. Tomorrowland telt dit jaar zestien podia, onder het thema "The Story of Planaxis".

285.000 tickets die in fases werden aangeboden,  waren telkens meteen de deur uit.  In totaal zijn er 400.000 tickets voor de twee weekends heen, er komen nog verkoopmomenten, te beginnen zaterdag.