Sinaasappeldieven lopen tegen de lamp door uitpuilende auto's

De politie van Sevilla in Spanje heeft 5 mensen opgepakt omdat ze meer dan 4 ton sinaasappelen hadden gestolen van een vrachtschip. Ze liepen tegen de lamp toen de politie hun voertuigen die overvol zaten met de citrusvruchten had gespot op de snelweg.

De politie spotte drie verdachte voertuigen op de snelweg die overduidelijk waren overladen met sinaasappelen. Alsof dat nog niet verdacht genoeg was, veranderden de bestuurders snel van richting toen ze zelf de politie zagen naderen.

Na een korte achtervolging is de politie erin geslaagd twee van de drie voertuigen aan de kant te zetten. De vermoedelijke sinaasappeldieven verdedigden zich door te stellen dat ze "het fruit hadden gevonden langs de weg". Iets verder vond de politie een achtergelaten derde voertuig vol fruit.

Intussen bleek dat op een vrachtschip dat was aangemeerd in Cormona ruim 4 ton sinaasappelen was gestolen. De politie heeft de 5 verdachten opgepakt.