De brandweer is ter plaatse.
AFP or licensors

5 doden bij crash Franse legerhelikopters

In het zuidoosten van Frankrijk zijn twee helikopters van het Franse leger neergestort. Volgens de prefect van het departement Var zijn daarbij 5 doden gevallen. Over de oorzaak van het ongeval bestaat nog geen duidelijkheid. 

Het ongeluk gebeurde deze ochtend aan de oevers van het meer van Carcès in het departement Var. Twee Gazelle-helikopters van het Franse leger, die volgens de prefect van een militaire luchtvaartschool kwamen, stortten neer. Er waren 5 inzittenden aan boord, die allemaal zijn omgekomen, zegt de prefect van het departement in een persbericht. 3 dodelijke slachtoffers zaten in één helikopter, de 2 anderen zaten in het tweede toestel. Alle lichamen zijn teruggevonden.

Meest gelezen