Nieuw in Gent: tweedehandsdildo...

In Gent is de kringloopwinkel voor één keer omgedoopt in 'Boetiek Erotiek'. Allerlei tweedehands erotische spullen werden er te koop aangeboden: zweepjes, erotische (kunst)boekjes, schilderijen, beeldjes, lingerie... en zelfs tweedehands-seksspeeltjes.

De Kringwinkel in de Kortrijksepoortstraat in Gent veranderde tijdelijk in een erotische tweedehandswinkel. Daar kwam heel wat volk op af. Vooral vrouwen kwamen langs om koopjes te doen, maar ook enkele mannen gingen door de winkelrekken snuisteren.

De grootste interesse was er voor (designer)lingeriesetjes, schilderijen, vintage blootblaadjes, beeldjes, zweepjes en erotische speeltjes. De organisatoren benadrukken dat de seksspeeltjes zeker niet gebruikt zijn door de vorige eigenaar/eigenares. 

Waarom? 

Kringwinkels krijgen heel wat gerief binnen, en af en toe duiken ook erotische spullen op. Volgens de organisatoren van 'Boetiek Erotiek' is het zonde om die weg te gooien. Zeker omdat ook erotische spullen geld in het laatje kunnen brengen. Daarom dus deze eenmalige verkoop. Het grote succes doet fans alleszins al verhopen dat er nog edities komen.