Twitter reageert: "Maar wie betaalde eigenlijk de rekening?"

"Iconisch", zo wordt de foto wereldwijd door nieuwsmedia omschreven die rapper Diddy -ook bekend onder zijn echte naam Sean Combs of zijn pseudoniemen, zoals Puff Daddy, P.Diddy en Diddy-Dirty Money- eergisteren op zijn Twitteraccount publiceerde. Sommige beschouwden de foto zelfs belangrijker dan de befaamde Oscarselfie van Ellen DeGeneres. Onder de noemer "Rijk, getalenteerd en beroemd" verzamelde Diddy dan ook een keur aan artiesten tijdens een gezellig samenzijn.

Diddy verzamelde dan ook niet de minsten rondom hem. Naast zijn vriendin Cassie werd er gedronken en geklonken door DJ Khaled, Pharrell Williams, Beyoncé, Jay-Z, Nas, Mary J. Blige en acteur Jesse Williams:

Zoveel moois lokte onmiddellijk veel lovende reacties uit, zoals:

Maar de belangrijkste vraag die men zich stelde was toch: "Wie betaalt na zo’n samenzijn eigenlijk de rekening?"