Thomas Geuens

Dit waren de hoogtepunten van het Gala van de Gouden K’s

Op de vijfde editie van de Gouden K's van Ketnet waren de "Ghost Rockers" de grootste slokop. In groep haalden ze de K's voor beste Ketnet-serie en beste band binnen, solo won "Ghost-Rocker"-actrice Tinne Oltmans een K voor "Beste actrice/acteur" en "Grave griet". Als kers op de taart werd een zoen tussen Mila, haar personage in de reeks, en Jonas verkozen tot "Kus van het jaar."

Niet alleen de "Ghost Rockers" mochten een feestje bouwen. Ook Laura Tesoro kon twee nominaties verzilveren. Ze kreeg een K voor "Muziekster" en een K voor "TV-ster van het jaar." Giovanni Kemper kreeg de award voor "Coole gast". Ook "Ketnet Musical", het programma waar zowel Laura als Gio in de jury zetelen, kreeg een award: de Gouden K voor "Ketnet-programma" van 2017.

Maar liefst 37.353 kinderen brachten hun stem uit via ketnet.be en de app. De volledig uitverkochte show, voorafgegaan door een Rode Loper-show, was integraal te volgen via de Ketnet-app en ketnet.be en wordt vanochtend uitgezonden op Ketnet om 8u30. 

Youtube-sterren goed vertegenwoordigd en Dylan Haegens YouTube-ster van het jaar

Video player inladen ...

Throwback naar Throwback Thursday

Video player inladen ...

Olly Wannabe probeert de show weer te kapen

Video player inladen ...

7.000 'gestipte' handen

Video player inladen ...

Sorry voor alles

Video player inladen ...

De Ketnet-kijker beslist: Kind van de duivel song van het jaar

Video player inladen ...

Marie en Viktor Verhulst reiken samen award voor familieprogramma uit

Video player inladen ...