Bekijk: Trailer "Mission impossible: Fallout", de film waarvoor Cruise zijn enkel brak

De allereerste trailer van "Mission impossible: Fallout" is vrijgegeven. In deze film moeten Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn team racen tegen de klok nadat een missie fout afgelopen is. Op de achtergrond is er het dreigende gevaar van nucleair terrorisme. 

Tijdens opnames voor de film, in augustus vorig jaar, brak Tom Cruise (55) zijn enkel bij een sprong van het ene naar het andere flatgebouw. Hij is een van de weinige acteurs in Hollywood die hun stunts zelf willen doen. De beelden uit deze scène zitten ook al erg kort in de trailer (foto bovenaan). 

Nadat een missie fout afgelopen is,  moeten Ethan Hunt en zijn IMF-team in deze zesde "Mission impossible"-film racen tegen de klok. Bovendien wordt Hunt gekweld door zijn verleden en door de keuzes die hij in zijn leven maakte. Daarnaast duikt August Walker op, een nieuwe vijand waartegen het team zich zal moeten verzetten. 

"Mission impossible: Fallout" komt op 1 augustus uit in de Belgische zalen. 

Meest gelezen