Het Vooruitzicht komt naar u toe

Na het grote Het Vooruitzicht in Leuven, gaat Het Vooruitzicht on tour door Vlaanderen. De experten van VRT NWS trekken naar de universiteiten van Hasselt, Antwerpen en Gent om er vooruit te blikken op de actualiteit van 2018 en uw vragen te beantwoorden. 

Het Vooruitzicht on tour is de komende weken te gast in Limburg, Antwerpen en Oost-Vlaanderen. De line-up verschilt per locatie.

  • Op woensdag 7 februari is Het Vooruitzicht on tour te gast bij de Universiteit Hasselt, in de stadscampus met Ivan De Vadder, Sven Pichal, Bram Vandeputte, Pieter Jan De Smedt, Annelies Beck en Willem Van Mullem. 
  • Op dinsdag 20 februari zijn we te gast bij de UA in Antwerpen met Bart Verhulst, Marc Van De Looverbosch, Riadh Bahri, Steven Decraene, Caroline Van den Berghe, Dirk Leestmans, Michaël Van Droogenbroeck en Steven Rombaut. 
  • En op dinsdag 27 februari zijn we te gast bij de UGent met Ivan De Vadder, Hanne Decoutere, Pascale Mertens, Tim Verheyden en Bart Verhulst. 

De toegang is gratis, maar wie erbij wil zijn, moet op voorhand inschrijven. Dit kan via hetvooruitzicht.vrtnws.be.

Meest gelezen