Kim Cattrall maakt dood van broer bekend nadat ze oproep had gedaan dat hij vermist was

"Sex and the city"-actrice Kim Cattrall laat via Twitter weten dat haar broer Christopher overleden is. Cattrall had vorige week nog een oproep gelanceerd om naar Chris te zoeken, want hij was verdwenen uit zijn huis in Canada.

Christopher Cattrall (55) was spoorloos verdwenen sinds dinsdag. Hij had zijn portefeuille en sleutels achtergelaten op tafel. Ook de voordeur was niet op slot en zijn zeven honden waren achtergebleven. "Dit is totaal niets voor Chris... Laat ons hem veilig terugbrengen", lanceerde zus Kim de oproep.

Gisteren maakte de actrice dan bekend dat Christopher onverwacht overleden is. Ze vraagt om haar familie de nodige privacy te gunnen. De politie laat weten dat het niet om een verdacht overlijden gaat.     

Meest gelezen