Man opgepakt die pakjesbezorger in elkaar sloeg 

De politie van Wetteren heeft een man opgepakt die vorige week een pakjesbezorger in elkaar geslagen heeft. Volgens de advocaat van het slachtoffer had de dader "wellicht racistische motieven".

Het slachtoffer is een 44-jarige pakjesbezorger uit Denderleeuw. De man, die van Afrikaanse origine is, werd donderdag kort voor de middag aangevallen op straat in Wetteren en ligt sindsdien zwaargewond in het ziekenhuis.

De politie van Wetteren kon de dader al snel oppakken. Hij is voorgeleid voor de onderzoeksrechter en wordt beschuldigd van poging tot doodslag. Volgens de advocaat van het slachtoffer, Abderrahim Lahlali, gaat het om een racistische aanval. Maar het parket van Dendermonde kan niet bevestigen dat dit het motief van de aanval is.

Meest gelezen