Video player inladen...

Verandert er iets voor de passagiers als Brussels Airlines een lage­kosten­maatschappij wordt?

Wie voor de paasvakantie of zomervakantie al een vlucht geboekt heeft bij Brussels Airlines, vraagt het zich misschien af: verandert er iets voor mijn vlucht en blijft mijn ticket gewoon geldig als er hervormingen komen?

Ongeacht wat er vandaag beslist wordt, er verandert voorlopig niets. Dat bevestigt Kim Daenen, woordvoerster van Brussels Airlines. “Brussels Airlines is nu al deel van de Eurowings-groep en er wordt nu al gekeken welke synergieën mogelijk zijn. Wat er vandaag ook beslist wordt, dat wil niet zeggen dat er geen continuïteit meer is. Passagiers die al tickets hebben voor een vlucht van Brussels Airlines of die een vlucht willen boeken, moeten zich absoluut geen zorgen maken. Alle vluchten gaan gewoon door.”

Zelfs als er een verdere eenmaking zou komen tussen Brussels Airlines en lagekostenmaatschappij Eurowings, met al dan niet een nieuwe naam of een aangepast aanbod, dan neemt de uitwerking daarvan enige tijd in beslag. Brussels Airlines beklemtoont dat er niet meteen iets zal veranderen voor de klant, en dat alle geplande vluchten zullen doorgaan en alle verkochte tickets geldig blijven.

Video player inladen...

Meest gelezen