Videospeler inladen...

FilmWard tipt: stopmotion van Aardman en een prent over de slechtste film aller tijden

Ward Verrijcken heeft deze nieuwe filmweek twee tips in de aanbieding: "Early man" is de nieuwe titel van de befaamde Aardman-studio en "The disaster artist" is een remake van de slechtste film aller tijden.

Aardman kennen we onder andere van "Wallace & Gromit" en "Chicken run", hele toffe tekenfilms gemaakt volgens het stopmotion-principe met plasticine poppetjes. Hun nieuwste prent "Early Man" gaat over holbewoners die heel toevallig de voetbalsport uitvinden en populaire maken. De film is iets minder grappig dan gehoopt maar ziet er leuk uit en maakt ook deel uit van het Anima filmfestival dat vrijdag 9 februari begint.

Interessanter is "The disaster artist", een film over het knotsgekke productieproces van "The room", bekend als de slechtste film ooit gemaakt. Heel grappig, heel leuk maar niet altijd meesterwerk-niveau. Regisseur James Franco greep net naast een Oscarnominatie voor deze film.

Verder zijn er deze week ook nog de tweede film van "De buurtpolitie" en het derde deel van "50 Shades of grey" en dat heet "50 Shade freed".

Meest gelezen