Kevin Hart na de Super Bowl: "Wie zat is, doet domme dingen"

Er mocht gevierd worden, afgelopen zondag na de finale van de Super Bowl. Dat deed ook stand-upcomedian Kevin Hart, die momenteel te zien is in de blockbuster "Jumanji: welcome to the jungle", naast Dwayne Johnson. Al bleek snel dat Hart een beetje te diep in het glas gekeken had. Iets waar hij daarna toch wel enige spijt over bleek te hebben.

Na de overwinning van de Philadelphia Eagles wilde Hart, geboren en getogen in Philadelphia,  meevieren op het podium, samen met de atleten. Maar hij koos een van de indrukwekkendste bodyguards om hem tegen te houden, met wie hij dan in een pittige discussie verzeild geraakte:

Toen het de 38-jarige acteur uiteindelijk niet lukte op het podium te raken, merkte hij dat een van de spelers geïnterviewd werd. Hij vond er dan ook niets beters op dan een onaangekondigd bezoek te brengen aan de set van het tv-programma "NFL GameDay Prime". Daar deed hij dan wat op Amerikaanse televisie nog altijd als een van de grootste zonden beschouwd wordt, zeker in een programma bedoeld voor het ganse gezin: hij sprak het 'F-word' uit.

In beide gevallen was duidelijk dat Hart te diep in het glas gekeken had, wat op sociale media niet onopgemerkt bleef. Het noopte hem tot een vorm van excuses, die hij op zijn Instagramaccount publiceerde.

Hij waarschuwde kinderen voor het drinken van alcohol, want "als er alcohol in je systeem zit, dan doe je stomme dingen. Dat ik op dat podium probeerde te geraken, behoort toch tot de 2 domste dingen die ik ooit in mijn leven gegaan heb". Toch bleef hij ook zichzelf in zijn korte betoog en dat op zijn gekende directe manier: "Ik ben nog altijd een beetje in de wind, maar 'the world can kiss my ass'." Het filmpje werd intussen al 4 miljoen keer bekeken:

Meest gelezen