Thurman zet Tarantino uit de wind over crash op set van "Kill Bill"

In een post op Instagram spreekt Uma Thurman verzoenende taal aan het adres van Quentin Tarantino over een zware crash op de set van "Kill Bill". Eerder had de Amerikaanse actrice het over mishandeling door de regisseur. Haar wrok tegen Harvey Weinstein blijft wel stevig overeind.

Kunnen Uma Thurman en Quentin Tarantino anno 2018 door 1 deur? Het antwoord op die vraag is niet helemaal duidelijk na de getuigenissen van de actrice de afgelopen dagen. In een gesprek met The New York Times had ze het zaterdag over mishandeling door de regisseur op de set van "Kill Bill", maar in een post op Instagram spreekt ze nu verzoenende taal.

In die post verwijst ze naar een zware crash met een wagen die ze had tijdens de opnames van het tweeluik, intussen 15 jaar geleden. Tegen haar zin nam ze toen plaats achter het stuur om even later tegen een palmboom te botsen. Naar eigen zeggen zijn haar nek en haar knieën sindsdien kapot.

Na jaren aandringen heeft Tarantino haar recent de beelden van de crash gegeven en daarvoor toont ze zich nu dankbaar. "Quentin Tarantino had veel spijt en heeft nog steeds veel spijt over dit spijtige voorval", schrijft ze. "Hij gaf me deze beelden jaren later zodat ik ze kon tonen, hoewel dit waarschijnlijk een voorval is waarvoor gerechtigheid nooit mogelijk zal zijn."

Doofpotoperatie

De wrok van Thurman tegen Harvey Weinstein blijft wel stevig overeind. Aan The New York Times vertelde ze al dat de filmproducent haar ooit in een hotelkamer in Londen had aangerand, nu houdt ze hem samen met 2 anderen volledig verantwoordelijk voor de doofpotoperatie die filmstudio Miramax volgens haar na de crash heeft opgestart.

"Ze hebben gelogen, ze hebben bewijsmateriaal vernietigd en ze blijven liegen over de permanente schade die ze hebben aangericht en die ze nadien hebben onderdrukt. Ik hoop dat ze hun andere cliënten met meer respect behandelen."

Meest gelezen