Twitter reageert: "Hoeveel vrouwen hadden hun nier niet willen geven voor dit moment?"

Daar sta je dan, plots oog in oog met een van ’s werelds populairste zangers. Het overkwam zondag Ryan McKenna uit Hingham, in de Amerikaanse staat Massachustts. Tijdens het optreden van Justin Timberlake op de Super Bowl passeerde die McKenna, inclusief omarming. De jongeman leek een onwennig moment te kennen en begon dan maar te frutselen aan zijn gsm. Om uiteindelijk de ultieme selfie te kunnen nemen. 

Het leek duidelijk een onhandig moment toen Timberlake in de buurt van verscheen:

Op Twitter kon men alvast zijn ogen niet geloven:

"Mijn gsm kan de reacties bijna niet meer aan. Ze blijven maar komen", aldus McKenna op nieuwswebsite Twin Cities Pioneer Press, "Maar ik ben er voor 100 procent voor gegaan, want deze kans krijg ik nooit meer."

"Na dat optreden werd ik letterlijk overrompeld door de pers. Dat was te gek voor woorden", voegde hij er in het tv-programma Good Morning America aan toe, "Maar plots merkte ik dat mijn gsm uitgevallen was. Daarom was ik ermee bezig. Want Timberlake is een van mijn favoriete zangers. Ik wilde absoluut een selfie met hem."

En dat lukte dus:

Meest gelezen