Jonas Roosens

Bart De Pauw niet langer zaakvoerder van Koeken Troef!

Bart De Pauw is niet langer zaakvoerder van Koeken Troef!, het productiehuis dat hij zelf mee heeft opgericht. Dat meldt Focus Knack op basis van informatie die in het Staatsblad staat. Het productiehuis heeft het nieuws ook bevestigd. 

De VRT zette in november de samenwerking met de tv-maker onmiddellijk stop nadat er getuigenissen over grensoverschrijdend gedrag opgedoken waren. Op 19 januari is tijdens een buitengewone vergadering van aandeelhouders het ontslag met onmiddellijke ingang van Bart De Pauw aanvaard. 

Volgens Hilde Timmermans van Koeken Troef! heeft Bart De Pauw zelf de beslissing genomen om zich terug te trekken. "Hij heeft dit uitsluitend gedaan omwille van de sereniteit in gans dit dossier", klinkt het in een reactie aan Focus Knack. "Ook wij van Koeken Troef! streven dit na en we zullen ons dan ook beperken tot deze mededeling."

Ines De Vos, de echtgenote van Bart De Pauw, is nu de enige zaakvoerder. Koeken Troef! maakte onder meer "Quiz me quick" en "Twee tot de zesde macht".  Of De Pauw een andere rol binnen Koeken Troef! zal spelen in de toekomst, is nog niet duidelijk.

Meest gelezen