Videospeler inladen...

Canvas-reeks "Durven falen" wil taboe rond falende ondernemers doorbreken

Vanavond start op Canvas de nieuwe reeks "Durven falen"

De reeks laat ondernemers aan het woord die een faillissement hebben meegemaakt en wil zo het taboe van het falen doorbreken. Televisiemaakster Lisbeth Imbo kwam de reeks vanavond in "De afspraak" voorstellen.

Vorig jaar gingen meer dan 10.000 ondernemingen in ons land failliet en dat is precies waar de nieuwe zesdelige Canvas-reeks "Durven falen" over gaat. De reeks wil het taboe van het falen doorbreken en hoopt meteen ook durf in het ondernemen en in het leven te stimuleren. Twaalf ondernemers uit diverse sectoren getuigen bij Lisbeth Imbo over hun mislukkingen, maar vooral ook over de manier waarop ze de draad weer konden oppikken. In de reeks zijn o.a. sterrenchef Wouter Van der Vieren, Brouwer Gino Vantieghem en modeontwerpster Rachida Aziz te zien.

De reeks is vanaf vanavond elke woensdag om 22 uur op Canvas en vrtnu.be te bekijken.

Meest gelezen