2018 Invision

Elton John annuleert 2 concerten "om huwelijk van Harry en Meghan bij te wonen"

Elton John heeft 2 concerten in Las Vegas op 18 en 19 mei geannuleerd. Volgens Britse media doet hij dat om het huwelijk van de Britse prins Harry en Meghan Markle bij te wonen.

Wie op 18 en 19 mei de concerten van Elton John in The Colosseum van Caesar's Palace in Las Vegas wou bijwonen, is eraan voor de moeite: de Britse artiest heeft de beide optreden in alle stilte geannuleerd.

Volgens Britse media doet hij dat niet zomaar. Op 19 mei trouwen de Britse prins Harry en Meghan Markle in Londen en dat heuglijke moment wil hij niet missen.

"Candle in the wind"

Elton John heeft zijn liefde voor de Britse koninklijke familie nooit onder stoelen of banken gestoken. Hij was een goede vriend van prinses Diana en zong het iconische nummer "Candle in the wind" op haar begrafenis in 1997. In 2011 was hij aanwezig op het huwelijk van de Britse prins William en Catherine.

Op 23 mei 2019 staat Elton John in het Sportpaleis in Antwerpen in het kader van zijn afscheidstournee "Farewell yellow brick road". Dat optreden komt niet in het gedrang.

Meest gelezen