Kylie Jenner verpulvert het Instagramrecord van Beyoncé en Ronaldo: baby's scoren altijd

De Amerikaanse realityster Kylie Jenner (20) heeft een Instagramrecord: met de eerste foto van haar kersverse dochter weet ze 14,7 miljoen likes te versieren op de sociaalnetwerksite. En dat zijn er een pak meer dan de zwangerschapsfoto van zangeres Beyoncé vorig jaar of de foto van het vierde kind van voetballer Cristiano Ronaldo.

Kylie Jenner beviel vorige week van een dochter en maakte dat nieuws bekend in een emotionele videoboodschap. De geboorte was groot nieuws in de VS. De halfzus van Kim Kardashian plaatste gisteren dan de eerste foto van de baby op Instagram mét de opvallende naam van het meisje, Stormi Webster.

Die naam was een tijdje trending op Twitter en ligt geheel in lijn met de "traditie" van de Kardashian-clan, namelijk best opmerkelijke namen kiezen. Zo heten de kinderen van Kim Kardashian ook Chicago West, North West en Saint West. De post van Jenner is voorlopig goed voor 14,7 miljoen vind-ik-leuks en heeft daarmee een stevig record te pakken.  

Zwangerschappen en baby's

Het vorige Instagramrecord stond op naam van de Portugese stervoetballer Cristiano Ronaldo. Hij kreeg ruim 11,3 miljoen likes voor een foto van de geboorte van zijn vierde kind.

Begin februari van vorig jaar was Beyoncé nochtans de Instagramkoningin met de aankondiging van haar tweede zwangerschap. De immens populaire zangeres liet toen weten dat ze zou bevallen van een tweeling. Dat vonden 11,2 miljoen mensen wel leuk. De baby's zelf, Sir Carter en Rumi, lokten datzelfde jaar ook heel wat nieuwsgierigen. De teller klokte toen af op 10,3 miljoen vind-ik-leuks.

De enige die het rijtje van schattige babyfoto's kon doorprikken was zangeres Selena Gomez die haar hartsvriendin Francia Raisa op Instagram bedankte voor de nier die ze kreeg. Gomez kaartte daarbij nogmaals de gevolgen aan van de ziekte lupus. 10,4 miljoen volgers staken Gomez een hart onder de riem met een like.

Meest gelezen