11 nieuwe namen en nieuw podium voor Rock Werchter

Muziekfestival Rock Werchter heeft opnieuw 11 namen namen bevestigd voor komende editie. Ben Howard, James Bay, Alice In Chains, At The Drive In, The Vaccines, Stone Sour, George Ezra, Anne-Marie, PVRIS, IAMDDB en JP Cooper zijn aan de line-up toegevoegd.

Naast de nieuw aangekondigde namen zal het festivalpark er dit jaar ook iets anders gaan uitzien. Het bestaande podium "The Barn" wordt groter en verder komt er een nieuw podium: "The Slope", waar vooral jong talent te zien zal zijn.  

"Het is geen geheim dat we al even dromen van een vierde podium. Er zijn zo veel -nu nog- kleinere bands die we graag willen introduceren bij het Rock Werchter publiek. We gaan de muziekliefhebbers dik verwennen." laat festivalorganisator Herman Schueremans weten.

Meest gelezen