Belga

Al 71 veroordelingen en meer dan 50.000 euro die ze nog moet betalen: jonge vrouw krijgt 2 jaar cel met uitstel

Een 27-jarige vrouw uit De Panne, die de afgelopen vijf jaar al 71 veroordelingen opliep voor verkeersovertredingen, krijgt nu een gevangenisstraf van twee jaar met uitstel en een levenslang rijverbod. De vrouw heeft ook nog meer dan 50.000 euro aan boetes openstaan.  

Sinds 2013 werd de jonge vrouw al 71 keer veroordeeld voor verkeers­overtredingen. De vrouw verzamelde ook al 51.138 euro aan boetes, die ze nog niet betaalde. Dat is een record voor zo'n jong iemand. De vrouw kreeg ook al meerdere keren een rijverbod. 

Begin december werd ze opnieuw in De Panne betrapt, toen ze rondreed met de auto van haar vriend. De rechter veroordeelde haar nu tot twee jaar cel met uitstel en opnieuw een levenslang rijverbod. Als ze nog één keer in de fout gaat, moet ze naar de cel.

Meest gelezen