Britney Spears brengt Pitbull mee naar het Sportpaleis

Britney Spears brengt Pitbull als "support act" mee naar haar optreden in het Sportpaleis. Dat meldt Green House Talent. De rapper werkte in het verleden samen met Jennifer Lopez, Christina Aguilera en Enrique Iglesias.

Eind vorige maand is bekendgemaakt dat Britney Spears op 15 augustus een concert in het Sportpaleis in Antwerpen geeft. Onder de noemer "Britney: piece of me" brengt ze een afspiegeling van de shows die ze al 250 keer in Las Vegas in de VS opvoerde.

Vandaag meldt Green House Talent dat de Amerikaanse zangeres niet alleen komt. Ze brengt Pitbull mee als zogenoemde "support act". De Cubaans-Amerikaanse rapper en Grammywinnaar werkte in het verleden samen met grote namen als Jennifer Lopez ("On the floor"), Christina Aguilera ("Feel this moment") en Enrique Iglesias ("I like it").

Meest gelezen