Dode carnavalist in Dender: geen kwaad opzet of tussenkomst van derden

De dood van de 43-jarige carnavalist uit Halle van wie het lichaam gisterenmiddag in de Dender in Aalst werd aangetroffen, is niet het resultaat van kwaad opzet of van de tussenkomst van derden. Dat werd vernomen bij de Dendermondse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen, dat verder geen details geeft.

De politie kreeg gisteren om 5.21 uur een oproep dat er een persoon in het water was gevallen. De hulpdiensten waren een zoekactie gestart en de brandweer zette een duikploeg en sonarboten in. Rond 12.10 uur hadden de hulpdiensten een lichaam aangetroffen ter hoogte van de Zwartehoekbrug. Het ging om de vermiste carnavalist, een 43-jarige man uit Halle.     

De omstandigheden van het overlijden worden nog onderzocht, maar er is geen sprake van kwaad opzet of de tussenkomst van derden. Hoe de man in het water terechtkwam, blijft onduidelijk. Het parket geeft geen verdere details over het onderzoek of over de resultaten van de wetsdokter.

Meest gelezen