Ingeborg zingt "Door de wind" (en uiteraard) "Gratitude" op het Schlagerfestival

Het Schlagerfestival in de Ethias Arena heeft Ingeborg aan zijn affiche toegevoegd. Ingeborg belooft met een liveband  "Door de wind", "Als dat gebeurt", "Ga niet weg", "Zo dichtbij" en uiteraard "Gratitude" te brengen. "Ze stond al jaren op ons verlanglijstje", klinkt het bij het Schlagerfestival.

Ingeborg vervoegt Christoff, Umberto Tozzi, De Romeo's, Bart Kaëll, Swoop, Willy Sommers en Coco Jr. op het podium en dat op 23, 24 en 31 maart. Zondag 25 maart lukte niet, maar dan maakt Margriet Hermans haar debuut.

Margriet Hermans maakte begin jaren 90 meezingers als "Alle mooie mannen zijn zo lelijk", "Laisse rouler le bon temps, Jacqueline" en "Niets houdt me tegen". Kürt Rogiers praat het festival aan elkaar.

Dieter Bacquaert

Meest gelezen