Inzamelactie bijbels voor Brusselse gevangenen die verrassend een bijbel vragen

In de Brusselse gevangenissen zijn er opvallend veel gedetineerden die een bijbel vragen, om zo Jezus beter te leren kennen, zeggen ze. De katholieke kerk in Brussel wil samen met de rooms-katholieke aalmoezeniers deze mensen achter de tralies helpen met een "bijbelinzamelactie" die vandaag start. Ze verzamelen bijbels in zoveel mogelijk verschillende talen.

De katholieke kerk in Brussel wil de aalmoezeniers steunen met een "bijbelinzamelactie" die vandaag start, en loopt tot Pinksteren, op zondag 20 mei. Aan alle gelovigen wordt gevraagd bijbels te schenken. Zowel het Nieuwe Testament, Oude Testament als de Psalmen zijn welkom, en liefst in zoveel mogelijk verschillende talen. 

Hoe?

In de Brusselse kerken staat een bijbelbox, waar je een bijbel in kan deponeren. Of je kan ook een bijbel sturen of brengen naar de Vlasfabriekstraat 14, 1060 Brussel. 

Meest gelezen