Nicolas Maeterlinck

Koppel met Tunesische roots opgepakt voor mishandeling kinderen

In Waregem is een koppel van Tunesische afkomst opgepakt omdat ze hun vier kinderen mishandeld zouden hebben. De ouders zouden van mening zijn dat hun kinderen zich te Westers gedroegen. Het gaat om kinderen van 1 tot 16 jaar. Ze zijn geplaatst door de jeugdrechter.

Het gaat om een vader van 49 en een moeder van 39 jaar, met Tunesische roots. Ze hebben samen vier kinderen, van 1, 3, 8 en 16 jaar. De politie pakte het koppel op na een zware ruzie met de kinderen. Ze worden verdacht van mishandeling.

Zeker één kind zou zwaar zijn mishandeld en geslagen. De ouders zouden van mening zijn dat hun kinderen zich te Westers gedroegen. 

De vier kinderen zijn nu geplaatst door de jeugdrechter. Het koppel is aangehouden door de onderzoeksrechter en moet overmorgen voor de raadkamer verschijnen. 

Meest gelezen