The Killers
AP

Rock Werchter en Dranouter maken nieuwe namen bekend

De Amerikaanse rockgroep The Killers zal op vrijdag 6 juli als headliner de dag afsluiten op de wei van Werchter. Ook Dranouter maakt vandaag nieuwe namen bekend. Zij pakken onder meer uit met Goran Bregovic Wedding and Funeral Band, Frank Vander
Linden, Eriksson Delcroix & Sun Sun Sun Orchestra. 

The Killers uit Las Vegas, onder meer bekend van het album "Wonderful wonderful", hebben sinds hun debuut in 2004 wereldwijd al meer dan 25 miljoen albums verkocht.  De organisatie van Rock Werchter laat ook nog weten dat de dagtickets voor zaterdag intussen uitverkocht zijn. Het festival loopt van 5 tot en met 8 juli. 

Festival Dranouter heeft dan weer een tweede reeks namen bekengemaakt: Gogol Bordello, Goran Bregovic Wedding and Funeral
Band , Frank Vander Linden, Eriksson Delcroix & Sun Sun Sun Orchestra,
Faustus en Luca Bassanese & P.o.p.. Dranouter vindt dit jaar plaats van 3 tot en met 5 augustus. 

Meest gelezen