Emeli Sandé en Charlotte Gainsbourg
AP

Emeli Sandé en Charlotte Gainsbourg ook op Cactus

Emeli Sandé, Charlotte Gainsbourg, Slowdive, Goldfrapp, Sampha en Tune-Yards zijn toegevoegd aan de affiche van het 37e Cactusfestival. Het festival in Brugge loopt van 13 tot 15 juli. 

De Schotse souldiva Emeli Sandé sluit op zaterdag 14 juli het festival af. Eerder die dag staat ook de nieuwe Britse electrosoulsensatie Sampha met zijn band op het festival. Verder bevestigden nog twee straffe vrouwen hun komst naar het festival op die dag Charlotte Gainsbourg, die met "Rest" net een nieuw album afleverde en ook Merril Garbus en haar Tune-Yards staan met nieuw werk op de affiche. 

Voor zondag 15 juli bevestigden ondertussen ook de pioniers van de shoegaze Slowdive en het electropopduo Goldfrapp hun komst naar het Minnewaterpark. Zij vervoegen Nils Frahm, Triggerfinger, Mogwai, Arsenal, Intergalactic Lovers en Strand of Oaks die al eerder bevestigden.

Meest gelezen