Vlaamse cast van de reek 4eVeR

Ketnet-reeks 4eVeR krijgt remake in Nederland

De Ketnet-reeks 4eVer die moeilijke thema's bespreekbaar wil maken bij jongeren krijgt een remake op de Nederlandse kinderzender NPO Zapp. De reeks #FOREVER zal in Nederland te zien zijn vanaf 19 februari. 

De populaire jeugdreeks 4eVeR is al sinds het voorjaar van 2016 op Ketnet te zien. In de reeks worden moeilijke thema's bespreekbaar gemaakt. De reeks werd gemaakt in samenwerking met Awel dat een aanspreekpunt is voor kinderen en jongeren. 4eVer krijgt nu een remake in Nederland op de kinderzender NPO Zapp. En zal daar vanaf 19 februari te zien zijn onder de naam #FOREVER.

De fictiereeks 4eVer gaat over de vriendschap tussen vier tieners die bij elkaar in buurt wonen. Ze groeien op in heel verschillend samengestelde gezinnen. De reeks focust op de familierelaties en op de vriendschap tussen de vier zonder daarbij moeilijke thema's uit de weg te gaan. Zo worden onder andere verliefdheid, pleegzorg, armoede en discriminatie besproken. Bij Awel merkt men het effect van reeksen als 4eVeR. Na bepaalde afleveringen waarin personages chatten met Awel, zien zij het aantal oproepen stijgen.

Op Ketnet loopt momenteel het derde seizoen van 4eVeR. Het derde seizoen bereikt gemiddeld 33,4% van de Vlaamse kinderen tot 12 jaar. 

Nederlandse Cast van #Forever

Meest gelezen