Nicolas Maeterlinck

Vader Tunesisch koppel ontkent dat hij kinderen sloeg omdat ze zich te Westers gedroegen

Eergisteren werd in Waregem een koppel met Tunesische roots opgepakt op verdenking van kindermishandeling. De vader bevestigt nu dat hij zijn dochter sloeg met een riem, maar hij ontkent dat hij dat deed omdat ze te Westers zou zijn.  Zowel de vader als de moeder blijven wel aangehouden.

Eergisteren werden in Waregem de vader van 49 en de moeder van 37 opgepakt. Hun dochter van 16 was met een riem geslagen. De ouders zouden vinden dat hun kinderen zich te Westers gedragen. De twee werden opgepakt op verdenking van kindermishandeling. Hun vier kinderen werden geplaatst door een jeugdrechter. Het gaat om kinderen van 1 tot 16 jaar.

Het koppel werd ook aangehouden door de onderzoeksrechter en moest vandaag voor de raadkamer in Kortrijk verschijnen. Daar heeft de vader ontkent dat hij zijn dochter sloeg omdat ze zich te Westers zou gedragen. Hij bevestigt wel dat hij haar met een riem heeft geslagen, maar de ruzie kwam er om een andere reden. Het meisje weigerde om met haar ouders op reis te gaan naar Italië, omdat ze liever mee op schoolreis wou. Toch heeft de raadkamer beslist dat zowel de vader als de moeder in de cel moeten blijven. 

Meest gelezen