Videospeler inladen...

Wat kan u verwachten in het jaar van de hond?

Vandaag begint voor de Chinezen en veel andere Aziaten het jaar van de hond. Mensen die geboren zijn in 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994 en 2006 moeten dit jaar extra opletten.

Vanaf vandaag tot en met volgende week dinsdag vieren de Chinezen het begin van het nieuwe jaar. Tot dan ligt het openbare leven zo goed als stil. Wie kan brengt deze dagen door met familie. Vandaag, op de eerste dag van het nieuwe jaar gaan gelovige boeddhisten naar de tempel, om te bidden voor een voorspoedig jaar. 

De hond is een van de positieve tekens van de Chinese dierenriem. Mensen die geboren zijn in het teken van de hond zijn loyaal, geduldig en betrouwbaar. Dit jaar zou meer stabiliteit moeten brengen dan de voorbije jaren, zeker voor wie hard werkt. Maar voor mensen die geboren zijn in het jaar van de hond is dit een jaar met extra uitdagingen. 

Meest gelezen