Hollywooddebuut Felix van Groeningen komt uit in oktober

Producer Amazon heeft de releasedatum van de nieuwe film van Felix Van Groeningen bekend gemaakt. Vanaf 12 oktober zal "Beautiful boy" te zien zijn in Amerika. De film is het Hollywooddebuut van de Belgische regisseur. 

Vanaf 12 oktober zal "Beautiful boy", de eerste Hollywoodfilm van regisseur Felix Van Groeningen te zien zijn in de Amerikaanse zalen. Eerder was al bekend dat Oscargenomineerde acteurs Timothée Chalamet, die momenteel te zien is in de film "Call me by your name", en Steve Carrell de hoofdrollen zullen spelen. 

"Beautiful Boy" vertelt het waargebeurde verhaal van New York Times-journalist David Sheff wiens zoon Nick drugsverslaafd was. De film  vertelt het verhaal van die drugsverslaving door de ogen van de vader.  Een Belgische releasedatum is nog niet bekend. 

 

Meest gelezen