Te koop: majestueus landhuis van "Call me by your name"

Het majestueuze landhuis in Italië waar de opnames van de film "Call me by your name" van Luca Guadagnino plaatsvonden, staat te koop. De vraagprijs voor het optrekje uit de 16e eeuw is 1,7 miljoen euro. 

Een adellijke villa uit de 16e eeuw op een perceel van liefst 20.000 vierkante meter met 14 slaapkamers en 7 badkamers verspreid over 3 verdiepingen en met verschillende bijgebouwen: dat staat momenteel te koop in Moscazzano, een dorp met minder dan 1.000 inwoners in Cremona, een provincie in de Italiaanse regio Lombardije.

Aandachtige kijkers van "Call me by your name" zal het landhuis bekend voorkomen. Regisseur Luca Guadagnino koos het uit voor de opnames van zijn bejubelde film met Armie Hammer (Oliver) en Timothée Chalamet (Elio) in de hoofdrollen.

© 2017 by Entertainment Pictures

Liefhebbers moeten wel diep in de buidel tasten. De vraagprijs bedraagt 1,7 miljoen euro, dit terwijl de immowebsite vermeldt dat de villa "te renoveren" is.

De kans is niet onbestaande dat Guadagnino zelf een bod doet. In een interview eind vorig jaar met Architectural Digest liet hij verstaan dat hij al jaren droomt het huis te kopen.

Foto's en meer informatie over het huis staan op de website van House & Loft. De film "Call me by your name" is voor 4 Oscars genomineerd, dit in de categorieën beste acteur (Chalamet), beste bewerkt scenario, beste film en beste origineel lied ("The mystery of love" van Sufjan Stevens).

© 2017 by Entertainment Pictures
© 2017 by Entertainment Pictures

Meest gelezen